buitenschoolse opvang

De Heijbergschool heeft in het pand een buitenschoolse opvang. Wanneer uw kind naar BSO Heijberg gaat en een 52-weken contract is afgesloten, is dit inclusief alle sluitingsdagen van de Heijbergschool (zoals studiedagen, vakantie en eventuele stakingsdagen). Zelfs als de school gesloten is, is er dan toch opvang voor uw kind. BSO Heijberg is een kleine BSO en onderdeel van Kinderopvang Bijdehand. Op deze opvang zitten per dag maximaal twintig kinderen en worden veel activiteiten georganiseerd in en rond de school. BSO Heijberg vangt alleen kinderen op van de Heijbergschool en werkt nauw samen met de schoolleiding. Ook wanneer de school gesloten is, tijdens vakanties en studiedagen, is er opvang en spelen de kinderen op de vestiging Villa Terbregge van Kinderopvang Bijdehand.

Meer informatie over BSO Heijberg.

Naast de inpandige buitenschoolse opvang, zijn er ook andere organisaties die naschoolse opvang organiseren voor leerlingen van de Heijbergschool. Deze organisaties halen de kinderen na schooltijd bij de school op en gaan vervolgens naar de locatie van de buitenschoolse opvang.

Op dit moment is er geen voorschoolse opvang op de Heijbergschool.

ontwerp en realisatie: Impuls