buitenschoolse opvang

De Heijbergschool heeft in het pand een buitenschoolse opvang per schooljaar 2022-2023. Het is nu mogelijk uw kind hiervoor aan te melden. U kunt een aanmeldformulier ophalen bij de administratie. Onze buitenschoolse opvang vangt alleen kinderen op van de Heijbergschool en werkt nauw samen met de schoolleiding. Ook wanneer de school gesloten is, tijdens vakanties en studiedagen, is er opvang. Naast buitenschoolse opvang is voorschoolse opvang ook mogelijk.

Naast de inpandige buitenschoolse opvang, zijn er ook andere organisaties die naschoolse opvang organiseren voor leerlingen van de Heijbergschool. Deze organisaties halen de kinderen na schooltijd bij de school op en gaan vervolgens naar de locatie van de buitenschoolse opvang.

ontwerp en realisatie: Impuls