Schoolplein / kunstgrasveld/ pannakooi. Klik op de foto voor meer informatie.
Hoogbegaafd of hoogintelligent
Wij proberen aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Klik op de foto voor meer informatie.

collage boymans 2

collage boymans 3

We voelden ons wel heel speciaal toen we vorige week donderdag voor openingstijd door het museum Boymans van Beuningen liepen. We werden door een museum juf - en een beveiliger - door het museum rondgeleid. Ze liet ons een foto zien en dat beeld moesten we gaan zoeken. Het beeld heet Eva en was vanuit een speciale positie gefotografeerd. Door de prachtige trap eromheen konden we ontdekken waar de fotograaf gestaan heeft.
We ontdekten een kunstvoorwerp wat een vliegtuig kon zijn, maar net zo goed een haai of een .... De juf gaf ook uitleg hoe je zelf de staan kubus tegen de wand na kunt maken. Al lopend door het museum zagen we veel schilderijen en bij een werd een stop gemaakt. We keken naar de compositie, hoe de schilder diepte in het schilderij gelegd heeft. Tot slot een kort bezoek aan de spiegelkamer waar je jezelf wel heel vaak ziet. Een leerzame en bijzondere SKVR-les.